iCurl (New)

De iCurl is een behandeling voor de eigen wimpers. Er wordt géén gebruik gemaakt van het aanbrengen van nepwimpers of wimperextensions. De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent. Het geheim van de iCurl zit ‘m in de klem.

Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof en een conditionerende nabehandeling.

Perfect gekrulde wimpers in slechts 30 minuten!

De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. In totaal duurt de behandeling maar 30 minuten, dus binnen een half uur sta je met je prachtige wimpers weer buiten.

Als men de wimpers enkele dagen van tevoren laat verven, dan komt dat het resultaat nog meer ten goede. Het effect van de iCurl-Methode blijft wekenlang zichtbaar. Je hoeft in deze periode daarom geen krultang meer te gebruiken.  De wimpers zijn ze ook zónder mascara mooi lang en perfect gelift. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.

 

Prijslijst iCurl
Beschrijving Prijs
iCurl €37,50
iCurl met tint €47,50